Cserni Tamás vagyok.

1986. 07. 24-én születtem.

Szakágam: MTB - XCM

Sportmúltam:

A hegyikerékpározás elég késői szerelem volt az életemben, komolyabban csak 2003-ban kerültem vele kapcsolatba, előtte kosaraztam és fociztam.
Tízen éves koromban a Ferencvárosban fociztam, de nem sokáig, mert a szülői támogatás abbamaradt és sajnos kerékpározni gyerekkoromban nem sok lehetőségem volt.
Bringázni persze tudtam korábban is, de a hegyek, a természet szeretete a MTB-al ötvözve nemrég hozta meg számomra az igazi élményeket.

Évről-évre egyre többet-és többet tekertem, kezdetben országúton, majd egy "komolyabb" mountainbike megvásárlása után terepen is. Sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne versenyezni is! Érdekes módon erre csak 2014-ben került először sor.

2013-től 2015-ig a Bringabanda egyesületben kezdtem hobbi versenyzőként, de hétköznapokon a sok munka és sokszor hétvégén is elég kevés időm maradt a kerékpározásra és a felkészülésre. Így maradt a hobbi kerékpározás.

Idén szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni a versenyekre, szerencsére az edzőtársamnak, Lakner Róbertnek köszönhetően talán jobb formám lesz, mint tavaly és azelőtt.

Eddigi versenyeim:
Szentendre Citycross, UnderWorld kupa.

Komolyabb helyezéseket nem sikerült elérnem, de nem adom fel.

Céljaim:
Minél jobb versenykilométer/rendezvény arány elérése.

Javítani a teljesítményemen, új helyszíneket és kihívásokat keresve a technikai tudásom fejlesztése.  Kiegészítésként jöhetnek olyan maratonok, amik most indulnak újonnan. Montis maratonok rövid távjának teljesítése, ezáltal több tapasztalat szerzése, új emberek megismerése és barátok szerzése.

Kerékpárom:
Cube Reaction GTC SL 29”

Kedvenc edző terepem:
Jelenleg a Budai-hegység.