Bemutatkozás

Bemutatkozás

logoAz Érdi Kerékpáros és Triatlon Sportegyesületet egy sportszerető baráti társaság alapította meg, akik már több éve együtt és eredményesen versenyeznek. Az egyesület alapítása azért fogalmazódott meg bennünk, mert örömmel láttuk, hogy városunk fiatal lakossága körében egyre népszerűbb szabadidősport a kerékpározás, a futás és az úszás.

Egyre többen, és egyre több hazai és külföldi versenyen találkozunk és állunk dobogóra mi, érdi sportolók.

Célunk, hogy segítsük a sportolók felkészülését, versenyzését, amit csak szervezett formában tudunk megtenni. Szeretnénk egy jó és eredményes közösséget felépíteni, ahol együtt sportolhatunk és együtt tölthetjük el szabadidőnket nemtől és kortól függetlenül.

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert településünk nagyon jó adottságokkal rendelkezik a hegyi és az országúti kerékpározáshoz is.

Az egyesület fő feladatának a sportolók felkészülését és versenyzését tekinti, de kiemelt figyelmet és nagy energiát fordítunk az utánpótlás nevelésre is. Csapatunk legkisebb versenyzői az ovis korosztályból kerülnek ki. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekekkel már egészen kicsi korukban megszerettessük a mozgást, a sportolást és megismertessük velük az egészséges életmódot. Egyesületünkben szívesen látjuk azokat is, akik nem csak versenyezni szeretnének, hanem egyszerűen csak egy jó közösségben szeretnének sportolni, szabadidejüket aktívan és egészségesen eltölteni.

Az egyesületen belül két szakosztályt hoztunk létre: hegyikerékpár, országúti kerékpár.
Szeretettel várjuk az Érd és vonzáskörzetében elő kerékpárosok, futók jelentkezését, kisiskolás kortól!
Válaszd az egyesületünket, amennyiben szeretnél egy igazán összetartó és eredményes csapathoz tartozni.