Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az Érdi Kerékpáros Sportegyesületet egy sportszerető baráti társaság alapította meg 2014-ben, akik már több éve együtt és eredményesen versenyeztek. Az egyesület alapítása azért fogalmazódott meg bennünk, mert örömmel láttuk, hogy városunk lakossága körében egyre népszerűbb szabadidősport a kerékpározás.

Célunk, hogy segítsük a sportolók felkészülését, versenyzését, amit csak szervezett formában tudunk megtenni. Szeretnénk egy jó és eredményes közösséget felépíteni, ahol együtt sportolhatunk és együtt tölthetjük el szabadidőnket nemtől és kortól függetlenül.
Az egyesület fő feladatának a sportolók felkészülését és versenyzését tekinti, de kiemelt figyelmet és nagy energiát fordítunk az utánpótlás nevelésre is.


Egyesületünk két szakosztályból áll.


Hegyikerékpár szakosztályunk
on belül már több éve működik az utánpótlás nevelés. Nagy figyelmet fordítunk, mind a technikai, mind az erőnléti edzésekre aminek kulcsa a kis csoportos edzés, így kellő figyelmet tudunk fordítani minden egyes gyermekre. A téli időszakban szinte egyedüliként az országban edzőtermi görgős edzést biztosítunk a gyermekeknek a ZWIFT használatával.

Országúti szakosztályunk
létszáma jelentősen növekedett az elmúlt években, köszönhetően ez a heti több közös edzéseknek valamint annak, hogy az országúti kerékpározás jelenleg sosem látott népszerűségnek örvend hazánkban.
A szakosztály tagjai eredményesen vesznek részt a hazai és nemzetközi versenyeken, számos alkalommal álltak dobogón az évek alatt.
A jövőben szeretnénk a szakosztály létszámát jelentősen bővíteni kiemelt figyelmet fordítva az országúti túrákra, valamint a közös élmény tekerésekre is.
Természetesen a szakosztály továbbra is a versenyzésre, a sportolók versenyekre való felkészülésére fekteti a legnagyobb hangsúlyt. Szeretnénk, ha az elkövetkezendő években a magyar mezőny álladó és eredményes résztvevőivé válnának csapatunk tagjai.

A fenti célok eléréséhez keresünk olyan cégeket, magánszemélyeket akik szívesen támogatnák csapatunkat, hogy céljainkat közösen, minél hamarabb elérhessük.
A támogatásért cserébe média megjelenést kínálunk a csapat online felületein, illetve a csapat hivatalos ruházatain is megjelenítjük támogatóinkat.

Amennyiben szívesen támogatnád csapatunkat, kérünk keresd Kömöz Róbert elnököt az erdiktse@gmail.com e-mail címen!