Évzáró

Sem a hideg kora őszi nap, sem az eső, sem az, hogy a szakácsnak jelentkezett csapattag az utolsó pillanatban lemondta a részvételt, nem szegte kedvét az Érdi Kerékpáros és Triatlon SE tagjainak, így egy jó hangulatú kerti partival búcsúztatták az 2017. évi versenyszezont.

A menü pácolt csirkemell roston sütve, amit maga az egyesület elnöke, Kömöz Róbert készített el, valamint görög saláta volt, lévén sportemberek gyűltek össze. Az eső elől a nagy csapatsátor nyújtott védelmet. Szép számmal voltak gyermekek is, akiket a hideg idő sem tántorított el az udvaron való szaladgálástól. Nagy sikert arattak a házigazdák nyuszijai, akik nem a roston végezték. Veszélyt rájuk a gyerekek túlzott lelkesedése és etetése jelentett, de jól állták a sarat.

Első körben a triatlonos férfiak fogyaszthattak, lévén ők a sportok királyát űzik, majd következetek a gyermekek, nők és a mountenbikeos szekció.

Az étkezés után egymás ugratását sem nélkülöző, jó hangulatú beszélgetős kör alakult ki, immár zárt helyen, melegben. Remek alkalom nyílt egymás személyes megismerésére, versenyek ki és megbeszélésére, jövő évi tervek latolgatására, valamit az alapozó időszak együtt tekeréseinek megszervezésére.

Az összejövetel késő estig tartott. Lassan indul a következő évi felkészülési szakasz, lesz dolga mindenkinek bőven.
Hajrá ÉKTSE! Hajrá Érd!

Comments are closed.