Ez a hétvége a Triatloné volt.

Az elmúlt hétvégén a csapat nagy része (Németh Robi, Pálos Gabi, Poteczin Anikó, Zakariás János) Dunaújvárosban a IV. Aquarius Triatlon versenyen állt rajthoz.
Kömöz Gergő pedig egyedüliként a csapatból Klagenfurtban állt rajthoz teljes távon.
Dunaújvárosban ismét sikerült egy nagyszerű versenyt rendezni, ami a körökre osztott pálya miatt a nézőknek is látványos volt. A szokástól eltérően a féltáv mellett negyedtávon is lehetett indulni ami itt 0,9 km úszásból (1 kör), 45 km (6 kör), kerékpárból és 10 km (3 kör) futásból állt. A féltáv ennek pont a duplája volt. Az időjárás a bringához egy kicsit túl szeles, a futáshoz egy kicsit túl meleg volt, de a versenyen így is szép eredmények születtek.

Féltáv eredmények:
18-40 év:
Zakariás János - 8. hely (5:03:02)
Pálos Gábor - 13. hely (5:20:53)
40+
Németh Róbert - 13. hely (5:31:51)

Negyedtáv:
Poteczin Anikó - 20. hely (4:14:28)
Anikó eredményéhez hozzá kell tenni, hogy ez volt élete első triatlon versenye amit természetesen sikeresen teljesített. Igaz kicsit elszámolta magát a kerékpárnál, így 6 kör helyett 7-et teljesített, szóval távban mindenféleképpen megelőzte a teljes mezőnyt. 🙂

Hivatalos eredménylista

Ezen a hétvégén azonban kétség kívül Kömöz Gergőre lehettünk a legbüszkébbek, aki a Klagenfurtban megrendezett Iron-távú versenyt 10:36:02-es idővel fejezte be, a végén még egy PR-t jelentő 3:44:20-as Maratont is  sikerült futnia!

Gratulálunk mindenkinek, hamarosan érkeznek a beszámolók is a versenyekről! 🙂

Comments are closed.