Három hét alatt 11 dobogó

Az idei versenyszezon is jól kezdődik egymás után jönnek a dobogós eredmények!

 

Március 30-án a diósdi Vitanika Eleminátor XCE versenyen az U9-es korosztályt Kömöz Abigél megnyerte, Kömöz Lujza a második helyen, Szabadi Kolos a hetedik helyen végzett, míg az U11-eseknél Bartalis Hunor az ötödik helyen ért célba.

A felnőtt csapat ezen a napon A IV. Kefag Zselic MTB maratonon állt rajthoz. Kámán Krisztián rövid távon az abszolút negyedik zárt, ami a felnőtt kategória első helyét jelentette, Kámán Csaba a Master 2 kategória tizenkettedik helyén, Homonnay András középtávon Master 1 kategóriában a hatodik helyen ért célba.
Május elsején a csapat úgy, mint tavaly, a Gödöllőn megrendezett II. Majális Kupán indult, ahonnan hat érmet hozott haza. U9-es kategóriában Kömöz Abigél rajt-cél győzelmet aratott, megelőzve a fiú versenyzőket is. Kömöz Lujza ismét ezüstérmes lett, Szabadi Kolos az U9-es fiúk közül szintén az első helyen végzett, U15-ös korosztályban Spilman Réka nyakában is ezüstérem került.

A csapatváltó versenyen az U11-U13-as kategóriában a Bartalis Hunor, Kömöz Sámuel, Ladányi Péter tagokból álló csapat a második helyet szerezte meg, valamint az U15-U17 kategóriában a Spilman Réka, Ladányi Mihály, Pintér Péter tagokból álló csapat szintén másodikként ért célba.

Május 5-én rendezték meg a Top Maraton széria első futamaként a Balaton MTB Maratont. Az időjárás megmutatta igazi arcát, 6°C, szakadó eső és viharos szél nehezítette a versenyzőket a rettentően vizes és saras pályán, ahol ennek ellenére Bartalis Krisztina rövid távon Master 2 kategóriában a második, Kámán Krisztián rövid távon a felnőttek között ugyancsak az ezüstérmes pozícióban ért célba. Kömöz Róbert rövid távon master2 kategóriában a nyolcadik, Kámán Csaba a tizenkettedik helyen ért célba.

Comments are closed.