Kínok Kínjától Etyekig

Kicsit elmaradtak az elmúlt időszakban a verseny beszámolók, ezt most igyekezzük pótolni, illetve a jövőben sűrűbben közzétenni.
A legutóbbi bejegyzésben a STOP cukrászda időfutamról írtunk, lássuk mi történt azóta.
Május elsején rendezték meg a XVIII. Kínok Kínja kerékpáros mezőnyversenyt, ahol csapatunkat Vass Melinda, Asztahov Márk, Zeley Csaba, Jely Gyula, Sélley Csaba, Farkas Lajos képviselte.
Az eredmények:
WMaster – Vass Melinda - 1. hely
Elit1:
Zeley Csaba – 19. hely
Asztahov Márk - 32. hely
Elit2:
Jely Gyula – 14. hely
Master
Sélley Csaba – 20. hely
Farkas Lajos – 32. hely
Május 5.-én rendezték meg Lengyelországban a MAJKA Gran Fondo versenyt, idézve Vass Melindát „ a lengyel síkságon” 105 km távval, 1700 méter szinttel. Melinda fantasztikus eredménnyel korcsoport 2. helyen ért célba.
Az elmúlt hétvégén országúti és montis csapatunk is versenyzett.
Kezdjük az országútival, akik Orfűn voltak vasárnap.
Az Elite1, 2 mezőny 18 körös távján Jely Gyula (Elite2) a 6. helyen, Zeley Csaba (Elite1) a 25. helyen végzett.
Farkas Lajos a Master kategória 10. helyén ért célba.
Szombaton montis utánpótlás csapatunkból Kovács Botond, Ladányi Mihály és Kertész Ádám állt rajthoz Kömöz Róbert vezetésével. Kovács Botondnak és Kertész Ádámnak ez volt az első MTB versenyük, Ladányi Mihály már rutinos versenyzőként állt rajthoz. A pálya sok kihívást és technikai tudást nem igényelt, igazi „izom” pálya volt, aminek nagy része a számtóföldek közötti földúton vezetett végig, kicsi erdős és aszfaltos résszel.
Kertész Ádám au U15 kategóriában a 2., Kovács Botond a 6. helyen végzett. Ladányi Mihály sajnos összeszedett egy szöget, ami miatt belső cserére szorult, de az igen erős U17-es mezőnyben így is a 6. helyen ért célba. Kömöz Róbert lassúdefektet kapott, amit szerencsére megfogott a tubeless folyadék, de meg kellett állni pumpálni. Sajnos egy kereszteződést is elnézett, a fehér irányítótáblán halványsárgával volt a jelölés, amit csak későn vett észre, és 10-15 métert túlcsúszott. Ennek ellenére Master2 kategóriában a 15. helyen ért célba.

 

Comments are closed.