MTB Piknik eredmények

Szombaton rendezték meg Vértesbogláron a 10. MTB Pikniket, ahol csapatunk is képviseltette magát. Az időjárásra nem lehetett panaszunk, meleg napsütéses idő volt, az elmúlt napok esőzései csak egy komolyabb "vizesárokkal", és pár saras lejtővel nehezítették a terepet.
A csapatból Attila és Lakner Robi az 50 km-es távot, Anikó, Csabi, Krisz, Tomi és Kömi pedig a 20 km-es rövid-távon álltak rajthoz. A rajthoz nagyon jó pozícióban az első két sorba sikerült beállnunk. Csabi az első sorból jól elkapta a rajtot, de a második sor elé jobb oldalról kisebb tömeg nyomult be a két nyomsávos útra ami miatt a mezőny bezsúfolódott, ráadásul Kömi előtt még egy "majdnem" bukás is történt ami miatt Krisszel együtt  nagyon beszorultak. Csabinak sikerült az élmezőnnyel ellépnie, de a többiek csak másfél, - két kilométer után tudtak a saját tempójukra beállni. Emiatt Kömi annyira leszakadt, hogy az élmezőnyre már nem tudott felzárkózni. Csabi a végén egy kemény három fős mezőnysprintben vett részt, hogy még izgalmasabb legyen a verseny vége, így  a csapatból 0:57:12-es idővel a legjobb helyen ért célba, de ez neki is csak a kategória 7. helyre volt elegendő.
Anikó hozta a tavalyi remek formáját és 1:20:54-el megszerezte a Master 2  női kategória első helyét, így nem maradt érem nélkül a csapat ezen a versenyen sem.
Atit ismét egy defekt és fékproblémák hátráltatták, de így is kategória 7. helyen ért célba.

Az eredmények:

Rövid-táv:
Poteczin Anikó - Master2 1. hely, abszolút 8. hely
Kámán Krisztián - U19 5. hely, abszolút 21. hely
Kámán Csaba -  Master2 7. hely, abszolút 12. hely
Kömöz Róbert - Master2 8. hely, abszolút 18. hely
Cserni Tamás - Master1 12. hely, abszolút 70. hely

Hosszú-táv:
Lakner Róbert - Felnőtt 5. hely, abszolút 43. hely
Cser Attila - Master1 7. hely, abszolút 19. hely

Hivatalos eredménylista

Comments are closed.