Szezonzáró (?) versenyek

Az időjárás bizony jelezte, hogy vége van az idei nyárnak. Sokunknak a versenyszezon is véget ért, de a véghajrában még születtek szép eredmények! 🙂

Szeptember 14-15-én rendezték meg a Primavera Balatonman Füred Triatlonfesztivált.
A versenyen a csapatból Pósa Bianka indult, aki féltávon versenyzett, na de hogy!
5 óra 59 perces eredményével az női indulók között az abszolút 2., kategória 1. helyen ért célba, megkoronázva ezzel az idei versenyeit.

Szintén ezen a hétvégén, vasárnap Szeptember 16-án a Velence MTB maratonon is képviseltette magát a csapat, ahonnan 4 éremmel tértünk haza.
A Velence Kispróba versenyen Kömöz Abigél az U9-es kategóriában az első, Bartalis Hunor az U11 kategóriában szintén az első, Kömöz Sámuel a második helyen végzett. A felnőtt csapatot Kömöz Róbert képviselte aki rövid-távon Master 2-es kategóriában a dobogó második fokára állhatott fel.

 

Szeptember 22-én a Piliscséven megrendezett XVI. MTB Pilis Kupa UCI 1.2-es besorolású verseny volt az évadzáró az XCO Magyar kupa sorozatban. Ezen a versenyen az utánpótlás csapatunk indult, akiknek kiváló tapasztalatgyűjtés volt, a technikás ám nem túl nehéz pálya. A csapatból ezúttal Kömöz Abigél volt a legeredményesebb aki az U9-es kategóriában a dobogó 3. fokára állhatott fel. Ezzel az eredménnyel bebiztosította helyét a Magyar Kupa összetett eredménylistáján is ahol szintén a harmadik helyen végzett. Külön figyelmesség a szervezők részéről, hogy az utánpótlás korú versenyzők Benkó Barbarától és Parti Andrástól vehették át a díjakat.

Comments are closed.