Velence MTB maraton és Kis-próba, WadkanZ TRAIL Biatorbágy

2017 szeptember 17-én rendezték meg a Tour de Velencei-tó MTB maraton és Kis-próba versenyeket.

Az útvonal megegyezett a tavaszi pályával, ám az elmúlt napok esőzései kicsit mégis átszabták azt így egy teljesen más karakterű pálya várt a kissé megfogyatkozott mezőnyre. Az eső és a viszonylag hűvös idő sokakat elriasztott a versenyzéstől.

A csapatot Kömöz Róbert képviselte a versenyen aki a 26 kilométeres rövid távon indult és az abszolút 10. helyen ért célba ami a Master 2 kategóriában a dobogó második fokára volt elég.

Délután a Kis próbán a csapat gyerkőcei voltak a főszereplők. A szemerkélő eső nem vette el a kedvüket a versenyzéstől, mindannyian végigmentek a két körös ügyességi akadályokkal teletűzdelt pályán. A gyerekek ismét hozták a szokásos formájukat és mindannyian dobogóra álltak.

U7 kategória
Kömöz Lujza - 2. hely
Kömöz Abigél - 3. hely
U9 kategória
Cser Antónia - 1. hely
Kömöz Sámuel 2. hely
Cser Szonja - 3. hely

Volt még egy valaki akit nem rettentett el az idő a versenyzéstől, Ő pedig Cser Attila  aki  biatorbágyi WadkanZ TRAIL versenyen vett részt, nem is akármilyen eredménnyel!

A 21 kilométeres távon az abszolút 2. helyen érkezett célba, és csak egy szerencsétlen eltévedésnek köszönhető, hogy nem az első helyen végzett!

 

Comments are closed.