XVIII. Duna Maraton eredmények

Hétvégén a csapat Esztergomban a Duna Maratonon járt. A rajt-cél terület az immár megszokott rugby stadionban volt.
Szombaton a gyerekeké volt a főszerep az Esztergom Nagydíj gyerekversenyen. Kömöz Abigél és Lujza az Ovis 2 futamon indultak ami egy sík füves kis kör volt a pályán. Sajnos rendezői figyelmetlenség miatt a rajt után egy futóbringás gyerkőc berombolt az éppen elrajtolt mezőny elé. Abi ki tudta kerülni, de Lujzinak nekiment és buktak mind a ketten. Lujzi tudta folytatni a versenyt, de már csak az utolsó helyre tudott beérkezni. Abigél az incidens után elkezdte a felzárkózást, és végül sprint befutóban a 2. helyen ért célba.

Cser Antónia, Cser Szonja és Kömöz Sámuel az U9 kategóriában indult ami két teljes kört jelentett, megnehezítve egy pályaelhúzással, és egy majd 2 méteres domb leküzdésével. Az erős mezőnyben Cser Antóniának sikerült a 3. helyen célba érnie, így az eredmény hirdetésen kétszer szólították csapatunkat a dobogóra!

Vasárnap már a felnőtteké volt a főszerep. A mezőny több mint 40 fokos hőségben sorakozott fel a rajtkapuhoz és vágott neki a Visegrádi hegység meghódításának. Az időjárás félig-meddig kegyes volt hozzánk, mivel a napot időnként felhők takarták el, így nem (annyira) főttünk puhára. A pálya változatlan volt tavalyhoz képest így nagyjából tudtuk mi vár ránk. A füves rázatót egyértelműen idén sem szerettük! 🙂
Összességében ismét egy jó, és eredményes versenyen vagyunk túl.

Eredmények

Esztergom Nagydíj gyermek verseny:
Ovis 2 futam:
Kömöz Abigél - 2. hely
Kömöz Lujza - 6. hely
U9
Cser Antónia - 3. hely
Cser Szonja - 6. hely
Kömöz Sámuel  - 6. hely

Rövid-táv:
Kámán Krisztián - Felnőtt 5. hely
Kámán Csaba -  Master2 9. hely
Herenik Katalin  - Master1 12. hely
Kömöz Róbert - Master2 15. hely
Szabó Miklós - Master1 - 30. hely

Közép-táv:
Cser Attila - Master1 - 6. hely
Homonnay András - Master1 -  26. hely

 

Comments are closed.