Zselictől Kínok Kínjáig

Az elmúlt három hétben ismét aktívan versenyzett csapatunk, következzen most az összefoglaló.
Április 20.-án a festői Ropolypusztán megkezdték montisaink is a versenyszezont a IX. SEFAG Tuttibringa Zselic Maratonon. A verseny előtti hétre az időjósok viszonylag sok esőt és hideget jeleztek, de ennek ellenére ideális 15-20 fok környéki idő és száraz pálya várt a versenyzőkre.
A 32 kilométer hosszú több mint 800 méter szintet tartalmazó rövid-távon Kardos Máté az U19 kategóriában a 9. helyen Kömöz Róbert a Master2 kategóriában a 15. helyen végzett.
Április 28.-án az AKESZ sorozat az Orfűi kritérium versennyel folytatódott.
Rákóczi Viktor Master kategóriában a 3. helyen, Hajnal Szabolcs Elit2 kategóriában a 8. helyen ért célba.
Május 5.-én csapatunk kemény magja a XX. Kínok Kínja mezőnyversenyen állt rajthoz és ismét gyönyörű eredményeket értek el. Bordás Eszter a Wsenior kategóriát, Rákóczi Viktor pedig a Master kategóriát nyerte meg. Szegletes Gábor Elit2 kategóriában állhatott fel a dobogó 3. fokára. Hajnal Szabolcs az Elit2 kategóriában a 4. helyen ért célba. Pallai Richárd Master kategóriában a 12., Matók József Master kategóriában a 17. helyen végzett. Szintén ezen a napon zajlott Szlovákiában a McLloyd’s időfutam, ahol Jely Gyula Hobby Elit2 kategóriában az első helyen végzett.

Comments are closed.